A hálózati számítástechnika korát éljük, napról napra kevesebb az önálló, hálózatba nem kötött számítógép, egyre több a központilag is elérhető adat és alkalmazás, az internet pedig a napi kommunikáció eszközévé vált. Ennek következtében mind nagyobb az igény az új hálózatok kiépítésére és a meglévők bővítésére, ezzel együtt napjainkra jóval kritikusabb paraméter a hálózati kapcsolatot biztosító eszközök megbízhatósága és rendelkezésre állása.

Vállalkozásunk törekszik ügyfeleink igényeinek kielégítésére, legyen szó akár vezetékes LAN, akár vezeték nélküli WLAN hálózati megoldásokról.

Az általunk kínált eszközpark az otthoni internetkapcsolat biztonságos kialakítását megvalósító vezetékes vagy vezeték nélküli technológiával megvalósuló internetszolgáltatástól a kis-, közép- és nagyvállalati hálózatok kialakításához szükséges eszközökig terjed, természetesen ideértve az egyre elterjedtebb, vezeték nélküli WLAN megoldásokat is.

Munkatársaink az igények felmérésétől a hálózattervezésen keresztül a komplett megvalósításig, azaz a teljesen kész rendszer átadásáig állnak rendelkezésére – és azon túl is: vállaljuk az általunk kiépített hálózatok karbantartását, felügyeletét és bővítését is.