Lakossági szervizszolgáltatási árlista 2019

Kiszállási díj (Szeged területén belül): 3 000 Ft/alkalom

IT szerviztechnikusi alapóradíj (informatikai eszközök javítása esetén): 6 000 Ft

Szervizmérnöki alapóradíj: 12 000 Ft
Rendszergazdai feladatok pl.: szoftvertelepítés, hálózat és szerver konfigurálása, egyéb rendszergazdai feladatok.

Alap bevizsgálási díj: 3 000 Ft/óra
Bevizsgálási díjat abban az esetben fizet az ügyfél, ha kifejezetten bevizsgálásra hozott be egy eszközt, vagy nem kérte a javítását, illetve ha a garanciális panasz esetén a hiba nem találtatott jogosnak, és a hiba feltárása 10 percnél több időt vett igénybe, de nem haladta meg az egy munkaórát. Minden további megkezdett 30 perc +1 500,- Ft

Számítógép-alapkarbantartás: 5 000,- Ft/alkalom
Számítógép külső burkolatának vegyszeres tisztítása, belső részének portalanítása, tápegység, ventilátorok portalanítása, bevizsgálás szoftveresen operációsrendszer-szinten. Egyéb hiba esetén egyeztetés szerint!

Számítógép-javítás 1-es kategória: 6 000 Ft/készülék
Egyszerű, gyorsan végezhető beállítások, szerelések: szoftverbeállítás, nem üzletünkben vásárolt bővítőkártyák, meghajtók és egyéb perifériák beüzemelése és finomhangolása. A nálunk vásárolt alkatrészek beüzemelése ingyenes, ha ennek beszerelése szervizünkben történik.

Számítógép-javítás 2-es kategória: 8 000 Ft/készülék
Közepesen bonyolult, főleg időigényes beállítások elvégzése, vírusirtás, operációs rendszer alaptelepítése, alaplapcsere, eszközszoftverek működésének bemutatása.

Számítógép-javítás 3-as kategória: 9 500,- Ft/készülék
Összetett, hosszadalmas feladatok elvégzése, komplett rendszer összehangolása, számítógép belsejének átszerelése, rendszer átmentése egy másik gépre, operációs rendszer telepítése finomhangolással, adatmentés, visszatöltés.

Nyomtatójavítás: 6 000,- Ft/készülék
Tűs, tintasugaras, lézernyomtatók, illetve multifunkciós készülékek szerelési munkálatai. Alkatrészek cseréje és beállítása, összehangolása, finomhangolása. Nem tartalmazza a beépített alkatrészeket, az külön elszámolás alá tartozik.

Nyomtatópanel-javítás: 12 500,- Ft/készülék
A nyomtató vezérlő-, tápegység-, illetve fő paneljeinek elektronikai javítási munkálatai. Alkatrészek cseréi, érintkezési, úgynevezett hidegforrasztások felderítése, javítása. Tartalmazza a beépített elektronikai alkatrészeket.

Nyomtatókarbantartás: 5 000,- Ft/alkalom
Nyomtatók, multifunkciós készülékek külső burkolatának vegyszeres tisztítása, belső részének portalanítása, lapbehúzó és továbbító gumigörgőinek bevizsgálása és tisztítása, égetőegység bevizsgálása és tisztítása. Egyéb hiba esetén egyeztetés szerint!

Laptopjavítás: 6 000,- Ft/készülék
A laptop szerelési munkálatai. Alkatrészek cseréi, alkatrészek beállításai, operációs rendszer összehangolása, finomhangolása. Nem tartalmazza a beépített alkatrészeket, az külön elszámolás alá tartozik.

Laptopalaplap-javítás: 15 000,- Ft/készülék
A laptopalaplap tápáramkörének, a háttérvilágítás vezérlésének és egyéb részeinek elektronikai javítási munkálatai. Alkatrészek cseréi, érintkezési úgynevezett hideg forrasztások felderítése, javítása. Tartalmazza a beépített elektronikai alkatrészeket.

Laptop inverterpaneljének javítása: 12 500,- Ft/készülék
A laptopkijelző inverterpaneljének, az úgynevezett illuminátorpanel elektronikai javítási munkálatai. Alkatrészek cseréi, érintkezési, úgynevezett hidegforrasztások felderítése, javítása. Tartalmazza a beépített elektronikai alkatrészeket, fénycsöveket.

Laptopkijelző fénycsőcsere: 10 000,- Ft/készülék
A laptop kijelzőjének elektronikai javítási munkálatai. Fénycsövek cseréi, érintkezési, úgynevezett hidegforrasztások felderítése, javítása. Tartalmazza a beépített elektronikai alkatrészeket, fénycsöveket.

Laptoptöltő-javítás: 5 000,- Ft/készülék
A laptop töltőjének elektronikai javítási munkálatai. Alkatrészek cseréi, érintkezési, úgynevezett hidegforrasztások felderítése, javítása, érintkezési hibás kábelek felderítése, javítása. Tartalmazza a beépített elektronikai alkatrészeket.

Áraink bruttó árak, amelyek tartalmazzák a 27%-os áfát.

  • Kérjen egyedi árajánlatot:
  • +36 62 541 651

FIGYELEM!

Bevizsgálásra és szervizelésre leadott eszközeiket nem áll módunkban 30 napnál tovább tárolni. Amennyiben ezalatt nem érkeznek meg termékeikért, úgy innentől napi 500 Ft tárolási díjat számítunk fel.