A Galaxy S21 szériával együtt mutatkozhat be a Samsung vezeték nélküli töltőinek következő generációja is

Újabb kütyük információi szivárogtak ki egy holland weboldalnak hála, amelyekről eddig nem is igazán lehetett hallani, ám ennek ellenére már a héten bemutathatják majd őket.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a január 14-én esedékes Unpacked eseményen több terméket is bemutat majd a Samsung. Ekkora érkezik ugyanis a Galaxy S21 széria, a Galaxy Buds Pro vezeték nélküli fülhallgató és a Galaxy SmarTag nyomkövető is, ám ez még nem minden.

A legfrissebb hírek szerint érkezik még két termék a holnapi bemutató alkalmával. Ez két vezeték nélküli töltő lesz, amelyek a Samsung Wireless Charger Duo 2 és a Samsung Wireless Charger Pad 2 névre hallgatnak majd. Ezek egyébként a tavaly bemutatott első generációs töltők frissített változatainak tekinthetőek.

A dizájn már lelepleződött a holland Nieuwemobil-nak köszönhetően, akik rengeteg képet tettek közzé a két töltőről. A külső némileg frissült az elődökhöz képest, és a Duo 2 ezúttal is két kütyüt tud tölteni egyszerre, így a mobilunk mellé még odafér majd az okosóránk vagy a vezeték nélküli fülhallgatónk is.

 

 

 

 

2021.01.25.

Vissza