Csodabogár a hátán? Nem. Ez a TP-Link legújabb gamer routere!

Technikai paraméterei sem elhanyagolhatók. Már a megjelenését tekintve szembetűnő a WI-FI standarot támogató  8 antenna az 5 GHz-es sávon, amivel akár 4804 Mbps is elérhető.

 Ez egy háromsávos útválasztó, amely támogatja a legújabb Wi-Fi standard 6 és 8 antennákat. Az útválasztót kifejezetten a játékosok számára fejlesztették ki, ezt nemcsak képességei, hanem kialakítása is igazolja.

A  Game Accelerator opció pedig az elsőbbséget hivatott biztosítani a játékfolyamat számára. Ez a játékosok szempontjából óriási előrelépés, mivel bármiféle jelzavarás, akadozás nélkül játszhatnak akkor is, amikor több Wi-Fi felhasználó csatlakozik a hálózatra.

 

A Game Statisztika alkalmazás pedig a kapcsolat statisztikáit jeleníti meg, lehetőséget ad a késések, a játék időtartam és a rendszer teljesítmények a követésére.

A vírusvédelem és a szülő felügyelet lehetősége is adott, mégpedig a Game Protektor segítségével, de az Archer GX-et használók csatlakozhatnak is egy TP-Link HomeCare Pro védőcsomaghoz, vagy  a GeForce NOW szolgáltatást priorizáló GeForce NOW QoS –t is igénybe vehetik.

 A négymagos, 1,5 GHz-es ARM processzort használó router egy-egy 2,5 és 1 Gbps sebességű LAN/WAN porttal, három gigabites LAN csatlakozóval és egy-egy 2.0-s és 3.0-s USB kapuval rendelkezik. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az OFDMA és DFS szabványokat támogató, TP-Link OneMesh rendszerbe illeszthető TP-Link Archer GX90 itthon is elérhető, vételára nagyjából 115 000 forint.

 

 

 

 

2021.10.06.

Vissza