Ha ezek a híresztelések bejönnek, a Samsung letarolhatja az okostelefon piacot

 A Samsung Galaxy S széria készülékei minden évben versenyben vannak az év legjobb telefonjai címért. Nincs ez másképp idén sem, a 2021-es generáció is bitang erős, a csúcskategóriás hardver egy vonzó külsőbe csomagolva érkezik, az alap S21-től kezdve egészen az S21 Ultra 5G-ig.

Korainak érezhetjük, hogy már most érkeztek információk a S22-es szériáról, ha azonban hihetünk a szivárogtatóknak, a következő Samsung Galaxy S generáció rendkívül izgalmas dolgokkal rázza majd fel az okostelefonpiacot.Az okostelefonok manapság hibrid zoommal operálnak, ami azt jelenti, hogy az alapállásai között és azon túl (például egy S21 Ultra esetében 1x, 3x, 10x) szoftveresen alakítja a képet, hiszen nincs benne mozgó optika, hogy azzal méretezzen.

Sok év után végre, ha egyelőre csak pletyka szintjén is de előkerült, hogy az S22-es telefonokban ezt már mozgó alkatrészekkel tervezi megvalósítani a Samsung, ami azt jelenti, hogy nem lesz szükség a szoftveres rásegítésre, ami jobb képminőséget eredményez majd.Ezenfelül szóba került egy képernyő alatti kamera is az előlapon, ami végre elhozhatná a teljes képernyős előlapok időszakát. Ha pedig mindez nem lenne elég, a pletykák szerint a Samsung egy dedikált AMD videokártyát is belepakol majd az új generációba, ezzel új szintre emelve a játékok élményét is egy olyan eszközön, amit bármikor zsebbe csúsztathatunk.

A fejlécen lévő kép csak illusztráció, egyelőre nincs hivatalos információ arról, hogy milyen lesz a Samsung Galaxy S22-es generáció külseje.

 

2021.05.20.

Vissza