Júliusban érkezhet a Honor csúcsmobilja

 Olvasóink bizonyára emlékeznek rá, hogy a Huawei gyakorlatilag megmentette a Honor márkanevet azzal, hogy eladta azt a Shenzhen Zhixin New Information Technology elnevezésű vállalatnak. Ennek köszönhetően ugyanis a Honor immáron mentesül a tiltások alól, ez pedig remek lehetőségeket nyit megy az újdonsült tulajuk előtt, akik a hírek szerint nem is ülnek a babérjaikon.

A legfrissebb hírek szerint ugyanis már júliusban megkapjuk az első igazi csúcsmobiljukat, amely minden téren felveheti majd a verseny a legjobb mobilokkal is. Mivel mentesültek a korlátozások alól, így már alá is írt a Qualcomm-mal egy szerződést, ennek köszönhetően pedig minden bizonnyal a Snapdragon 888-as chipje kerül majd a mobilba, ráadásul a Google alkalmazások sem hiányoznak majd róla.

Ez persze várható volt, hiszen a Honor vezérigazgatója, George Zheo is lenyilatkozta, miszerint a vállalat célja az, hogy olyan csúcsmobilt dobjanak piacra, amely egy szinten van a Huawei és az Apple készülékeivel. Erre komoly esélyük is van, hiszen az eddigi Honor flagship mobilok esetében mindig az volt az érzésünk, hogy a Huawei erősen visszafogja őket, nehogy házon belüli konkurenciát állítsanak a Mate és P szériának. Mostantól azonban ez a kötődés megszűnt, az újdonsült tulajok pedig bizonyára mindent megtesznek majd azért, hogy betartsák ígéretüket, és egy minden téren remekül teljesítő csúcsmobillal mutassák meg, hogy mire számíthatunk tőlük a jövőben.

2021.03.19.

Vissza