Vállaltunk a megelőző években számos rendezvényt támogatott vagy szervezett szakmai, kulturális és sport témában egyaránt. Pár szóban megemlékezünk a korábbi évek legfontosabb eseményeiről.

A 2012-től évente megrendezett szakmai napon az érdeklődők a világmárkák szakmai újdonságaival ismerkedhetnek meg termékbemutatók és előadások keretében.

Városszerte nevezetes eseménysorozatnak számított az évente megrendezett Borvacsora-sorozatunk, amelyen az utolsó években színházi produkciót is megtekinthettek a jelenlévők. Ezek alkalmával kiemelt ügyfeleinknek köszöntük meg egész éves kitartásukat és hűségüket. A IX. Borvacsoráról a térség napilapja így tudósított: „A kezdetben egy pici pincében megrendezett borkóstolós borvacsora már annyira kinőtte magát, hogy idén az Agóra dísztermében látták vendégül az ügyfeleket. Minden évben más tematika köré szerveződik az esemény, csináltak már Halloween-partit, kaszinó-estet” (2014. 12. 02., Délmagyarország)

Napjainkban más célok, más irányok határozzák meg gondolkodásunkat, és a rendezvények helyett inkább a társadalmi szerepvállalásra, a környezettudatos szemléletmódra és a jótékony megnyilvánulásokra helyezzük a hangsúlyt.