Cégünk egy 2005-ben alapított informatikai szaküzletből lett Dél-Magyarország egyik legnagyobb informatikai vállalkozása. Növekedésünkkel együtt bejártuk a kisebb vállalatok kiszolgálásától a legbonyolultabb üzleti igények megvalósításáig tartó, tapasztalatokkal teli utat. Célunk mindig az volt, hogy pontosan feltérképezzük ügyfeleink igényeit, feltárjuk a náluk jelentkező informatikai és hálózati problémákat, majd a lehetőségeket az elvárásokkal egyeztetve olyan megoldásokat kínáljunk, amelyek áttekinthető és gazdaságos működést eredményeznek partnereink számára. A cég menedzsmentje mindig törekedett arra, hogy a legkülönbözőbb üzleti igényekre is egyedi, személyre szabott megoldásokat kínáljon partnereinek, kollegáink a problémákat a funkcionalitás és a hasznosság szem előtt tartásával vizsgálják és kezelik. Az így egyszerűbbé váló intézményi és vállalati informatika ezáltal biztonságosabb, gazdaságosabb és hatékonyabb is lett.

Vállalatunk közel 15 éves életében megjelenő kisebb és nagyobb változások jelezték azt, hogy hajlandóak és készek vagyunk követni az informatikai, a piaci-kereskedelmi, valamint az emberi életben lezajló változásokat és fejlődést. Szemléletmódunk állandó és rugalmasan változó elemei megfelelő arányban vannak jelen a vezetőségben és munkavállalóinkban, így nemcsak „talpon maradtunk” az utóbbi – az informatikai cégek tekintetében is hosszú időnek számító – 15 évben, hanem fejlődtünk, gyarapodtunk, változtunk.

Az életünkben bekövetkezett egyik legnagyobb változás volt, amikor 2018. március elsején Alienline Kft.-vé lettünk. Az ügyvezető és a cég munkavállalói a régi, ám megőrzésre érdemes értékek és a korábbi személetmód egyes elemeinek megtartása mellett új irányokat, új lendületet vettek. Az új név nemcsak megújulást, hanem saját brandre, új márkára való törekvést is jelez.

A névváltozásban is manifesztálódó megújulás minket igazolt: az informatikai, kereskedelmi és hálózatépítési piacon sikerünk, elismertségünk, keresettségünk töretlen, amelyet bevételeink is tükröznek.